Poctivá polévka

Poctivá polévka vznikla úplně náhodou. Potřebovala jsem najít nějaké odreagování od své náročné práce. Vzpomněla jsem si, že už léta přemýšlím nad tím, proč na festivalech nikdo nedělá polévky, tak jsem si řekla, že to zkusím. Že tu poctivou česnečku prostě uvařím. A bylo krásné vidět, jak máte o polévku zájem. Přeci jen jsme polévkový národ! Vsadila jsem na dobré suroviny, žádné náhražky nebo glutamáty. Žádná umělá dochucovadla či barviva. A žádné zahušťování moukou. Na plotně je většinou 6 - 8 druhů polévky a vždy si vyberou jak masožravci, tak vegetariáni, vegani i bezlepkáři. Je to naprostý relax, když vidím, jak vám poctivé vaření chutná. Je to pro mne výzva. A protože se vám nechci okoukat, neustále hledám nové recepty na neobvyklé polévky. Na cestách otravuji kuchaře, aby prozradili své tajemství. A samozřejmě nezapomínám ani na klasiku, která se nikdy neokouká.

poctiva-polevka-02
poctiva-polevka-01