Hmyz na talíři

Jak to vlastně chutná? Opravdu je to surovina třetího tisíciletí? Ano, kromě toho, že hmyz je opravdu výborný, je také velice zdravý. Přesvědčete se a ochutnejte hmyzí delikatesy, které připraví jeden z nejzkušenějších kuchařů jedlého hmyzu Milan Václavík, který je také spoluautorem jedinečné kuchařky Hmyz na talíři. Přímo před Vámi připraví čerstvé hmyzí ochutnávky a současně se dozvíte vše ze světa entomofágie, historie pojídání hmyzu, rozšíření ve světě a zároveň třeba naleznete inspiraci pro své domácí kuchařské experimenty. Nejen že to chutná, ale hlavně je to zdravé. Ne nadarmo je to potravina budoucnosti…. Nechte se unést kouzlem entomofágie, ochutnejte zážitek, ochutnejte hmyz... Přejeme Vám dobrou chuť, nebo křup ? :)

5
4
2
3
1
6
7

Hmyzí speciality