Food On The Move

Bruno v roce 2004 opustil rodnou Brazílii a vydal se za dobrodružstvím do Evropy. Několik let žil v Londýně, cestoval, až ho nakonec osud zavál do Prahy, kde se usadil. Po více než deseti letech kuchařské praxe začal přemýšlet, jak si splnit sen - propojit své dva domovy a lásku k dobrému jídlu. V roce 2015 se zrodil nápad zaměřit se na streetfoodovou scénu a přesvědčit veřejnost, že i pouliční jídlo může být gurmánským zážitkem. Food On The Move bylo na světě. Vsadili jsme na prvodtřídní sendviče připravované na grilu způsobem, jakým se připravují v ulicích Sao Paula, za použití kvalitních surovin od českých producentů. Sendviče připravujeme s láskou a vášní přímo před zraky zákazníků a servírujeme je do ručně dělaných máslových bagetek, které pro nás denně pečou Pekárny Vodička. Zákazníci si je mohou dochutit domácím dresinkem dle vlastního výběru. Specializujeme se především na kvalitní české hovězí připravované na nejrůznější způsoby. Věříme, že jsme naše sendviče dovedli k dokonalosti a že každý z nich je malým uměleckým dílem. Pojďte ochutnat “The Art of Sendwich”!

foodonthemove-02
foodonthemove-03
foodonthemove-01

Food On The Move