Hana Šindlerová - marmelády s příběhem

Hana Šindlerová studovala zahraniční obchod. Protože cizí jazyky a cestování jsou její vášní, odjela za studiem do zahraničí, kde následně žila a pracovala v cestovním ruchu téměř 20 let. Procestovala Evropu, Asii, Afriku. Zpět do České Republiky se vrátila těžké životní situaci. Smutný osobní příběh, zklamání nad kvalitou potravin nabízených českými obchody a láska k vaření je přivedly ke vstupu na marmeládový trh. Založila první Marmeládovnu v Praze.

Celý výrobní proces je poctivá ruční práce a to i včetně vlastnoručního popisu na skleničce. Ovoce nakupuje pouze od prověřených pěstitelů z ČR. Meruňky, broskve, višně, rybíz i angrešt v BIO kvalitě pochází z farmy manželů Weberových. Jejich ovocné sady jsou řádně kontrolované organizací KEZ a BIOKONT, tzn. že veškeré ovoce je naprosto přírodní a bez jakéhokoli chemického ošetření.

Hana Šindlerová studovala zahraniční obchod. Protože cizí jazyky a cestování jsou její vášní, odjela za studiem do zahraničí, kde následně žila a pracovala v cestovním ruchu téměř 20 let. Procestovala Evropu, Asii, Afriku. Zpět do České Republiky se vrátila těžké životní situaci. Smutný osobní příběh, zklamání nad kvalitou potravin nabízených českými obchody a láska k vaření je přivedly ke vstupu na marmeládový trh. Založila první Marmeládovnu v Praze.

Ve skleničce je pouze ovoce, více jak 60%, cukr a čerstvě vylisovaná citronová šťáva. Pokud si druh ovoce žádá, je přidán citrusový pektin. Vše se vaří v malých dávkách, ale o to s větší vervou a láskou. Paní Šindlerová věří, že pozitivní energii, která v Marmeládovně panuje, vnáší i do svých produktů.

Ve výrobě jsou dodržovány veškeré hygienické normy, včetně systému HACCP. Nejkvalitnější vstupní ingredience, ruční práce, zajímavé chuťové kombinace a celkový vzhled činí z každé sklenice opravdový originál. Její produkty můžete najít na farmářských trzích v Praze a okolí, v obchodem s kvalitními potravinami po celé ČR, na Slovensku a první zásilka odcestovala i za “velkou louži”

Džemy dodává i do vyhlášených pražských kaváren, restaurací, snídají je i hosté hotelu Four Seasons, kde si je vybral michellinský šéfkuchař Luca de Astis nebo v hotelu InterContinental Prague, kde je servíruje šéfkuchař pan Miroslav Kubec.

Jednoduše řečeno, kdo ochutná, neodolá…

Hana Šindlerová - Marmelády s příběhem

prodej@marmelady.info
+420 603 413 903

Marmeládovna
Veletržní 71
170 00 Praha 7

www.marmelady.info